Skriv ut

Störande ljud

Störande ljud och/eller uppförande

Mellan 22:00 & 08:00 är det tyst och lugnt i husen. Detta är viktigt att förstå för att alla ska trivas. Hänsyn måste visas alla människor vare sig det är på bussen, tunnelbanan, i restaurangen eller på biblioteket. Upplever boende störningar mellan dessa tider på natten kan boende själv be den störande lägenheten att inte störa, hjälper inte detta kan boende meddela styrelsen så att problemet kan åtgärdas.

Fester och tider... eller kanske otider? Varje fest, party, kalas har sina tider, seder och traditioner. Det är trevligt med tradition och högtider. Det vill vi i vår förening främja och ger fullt stöd för eventuella undantag som kan tänkas komma till förslag från boende.

Vi får hur som helst inte glömma att detta är en bostadsrättsförening, och som sådan har bostäder som första prioritet. Om en fest planeras att dra över tiden 22:00, är det hyrtagares uppgift att meddela/ fråga sina grannar om detta. Skulle det bli konflikt på grund av för hög ljudvolym måste hyrestagaren respektera detta. Den viktigaste traditionen i vår förening är att alla ska trivas.